PEKÁRIK Szerszámgép Kereskedelmi Kft.

Lemezmegmunkáló gépek értékesítése



Bemutatkozás:

Munkatársaink immár majd tíz éve dolgoznak a hazai piacon lemezmegmunkáló gépek importja és értékesítése területén.
Mindig követtük a vevőink igényeit, ezért kínálatunk folyamatosan bővült és változott, igyekeztünk és igyekszünk jövőben is a lehető legjobb ár-érték arányú eszközöket ajánlani. Mindezt úgy, hogy a gyártók fejlett műszaki kultúrája és folyamatos műszaki fejlesztése erősítse a hazai felhasználók érdeklődését és bizalmát.
A korábbi években eladott eszközök jelentős hányada modern CNC vezérléssel felszerelt gép, melyek tartósan a vevők megelégedettségével dolgoznak Magyarország egész területén. Beszerzési területünk bővült Kínával, azon vevőkör igényeinek kielégítésére, akiknek nincsen szükségük CNC-vezérléssel ellátott gépekre. Az általunk forgalmazott kínai gépek egyszerűek, erős felépítésűek és üzembiztosak.
A lemezmegmunkálás és fémszerkezet gyártás teljes területét felölelő technológiák megmunkáló gépeinek igen széles választékát ajánljuk: élhajlítás, lemezdarabolás, lemezhengerítés, rúd- cső- és profildarabolás, cső- és profilhengerítés, csőhajlítás, lemez- és profillyukasztás, sajtolás, préselés, csőgyártás, termikus vágások, bádogosmunkák, kovácsolás, fúrás, stb.
Teljes körű kiszolgálást nyújtunk tisztelt Partnereinknek a műszaki tanácsadástól a gépek üzembe helyezésén, a kezelésének betanításán át a szervizelésig.
Kérjük, nézzék meg a következő internetes oldalakon részletes gépkínálatunkat.
Ha több információt kérnek, szívesen küldünk részletes katalógusokat, konkrét érdeklődésre adunk árajánlatokat, referencia listákat, és bármikor rendelkezésre állunk személyes konzultációval az Önök telephelyén is.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6800 Hódmezővásárhely, Kertész köz 1/A   térkép>

Telefonszám:

06/62/534-945, 06/30/6395826

Fax szám:

06/62/534-946

E-mail cím:

pmt@vnet.hu

Weboldal(ak):