AquaFitt Szeged

Úszásoktatás, valamint Egészségmegőrző, betegségmegelőző, rehabilitációs vízi mozgásprogram minden korosztály számára akár úszástudás nélkül!



Bemutatkozás:

A mozgásszegény, feszült életmód, a helytelen táplálkozás, a környezeti ártalmak következtében a lakosság egészségi állapota folyamatosan romlik. A rendszeres vízi mozgás - úszás és aquafitness - kortól, nemtől függetlenül, mindenki számára egy olyan mozgásforma, mely hatékonyan javítja az ízületek mozgékonyságát, elősegíti a jó fizikai állapot fenntartását, védőpajzsot jelent a civilizációs (szív-, és érrendszeri, mozgásszervi, daganatos, idegrendszeri, légzőszervi, emésztőrendszeri és vérképzőrendszeri) betegségekkel szemben, növeli a teljesítőképességet, erősít és pihentet.

Tóth Mária Aqua Fitnesz Tréner, úszás-, vízi-torna oktató vagyok. 2007. októbere óta oktatok úszást felnőtteknek és gyermekeknek a Szegedi Ligetfürdőben (SZUE)-ban. Ezzel párhuzamosan aquafitnesz foglalkozásokat is tartok minden korosztály számára, amely gyermekeknél bevezető a vízhez szoktatáshoz, felnőtteknél pedig lehetőség olyan problémáknál, ahol nem alkalmazható a szárazföldi torna, és egyben azok is tornázhatnak akik nem tudnak úszni.

Célom, a szabadidő-eltöltés kultúrájában a testmozgások közül a vízben történő mozgás népszerűsítése, hogy hosszútávon beépüljön mindennapi életvitelükbe, és ezáltal hozzájáruljon az egészséges, aktív és boldog élethez.

SZOLGÁLTATÁSOK:
- Óvodai vízhez szoktatás, úszásoktatás, úszótanfolyam
- Iskolai úszásoktatás
- Felnőtt úszásoktatás, úszótanfolyam
- Kondícionáló úszás sportolóknak
- Sekélyvízi-, mélyvízi Aquafittness
- Műtét vagy sérülés utáni rehabilitációs Aqua-torna

Helyszín: SZUE Úszó- és Tanmedence
Érdeklődni, bejelentkezni: Tóth Mária Aqua Fitnesz Tréner, úszás-, vízi-torna oktatónál


Tegyen Ön is az egészségéért, hiszen az egészség a legnagyobb érték!
Sosem késő elkezdeni, mozgékonyan és fitten élni korhatár nélkül!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6700 Szeged, Dugonics u. 3-5. 3./8.   térkép>

Telefonszám:

06/70-940-1433, 06/30-597-1276

Fax szám:

E-mail cím:

tmaryen@t-online.hu

Weboldal(ak):