qwheel Kft.

Haszongépjárművek és menedzserautók karbantartása, javítása, alkatrészellátása, műszeres állapotvizsgálat, flottakezelés, műszaki vizsga

Bemutatkozás:

Vállalkozásunk haszongépjárművek, munka-és stabil gépek szakszerű gyors kiszolgálással, technológiai és szerelői tapasztalattal, fenntartási anyagellátására szakosodott.
Készek vagyunk hibajelenségek feldolgozására, és a szükséges beavatkozások kapcsán felmerülő alkatrész és üzemeltetési anyag beazonosítására illetve beszerzésére.
Vállaljuk a gépjárművek javítása során felmerülő koordinátori, művezetői és ellenőrzési feladatait, eljárunk a szükséges adminisztratív kérdésekben.

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik, ezért is gondoljuk, hogy meg tudunk felelni a mai haszongépjárművek és menedzserautók karbantartásával és javításával, techológiák által támasztott követelményeknek.
Teljeskörű szolgáltatási csomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére, akik maximális minőséget várnak el valamint saját idejükből a lehető legkevesebbet akarják az autókarbantartással tölteni és autójuk értékes munkaeszközük ezért fontos számukra, hogy a legjobb kezekben legyen.
Hogy ezen elvárásoknak megfeleljünk, szolgáltatásainkkal teljes mértékben az ügyfelünk igényéhez alkalmazhodunk és levesszük vállukról az ügyintézés terheit és tapasztalunkkal és partnereik közreműködésével, olyan megoldást kínálunk, amely végeredményben a gyártói előírásoknak megfelelő, kevesebb ügyintézéssel jár, és több esetben a szakmai alkulpozíciónk miatt olcsóbb is mintha az ügyfél maga intézte volna a javítást.

Főbb elveink:
- Személyes kapcsolat
- Egyedi kiszolgálás (hétvégi szervíz!)
- Kizárólag a gyártók által előírt/javasolt alapanyagok és alkatrészek felhasználása
- Pontos és átlátható számlázás és dokumentáció

Menedzser és privát személygépkocsik
- Egyedi és flottakezelés
- Karbantartás és javítás
- Műszeres állapotvizsgálat hibakód kiolvasás
- Kényelmi és komfort eszközök beszerelése (kihangosító, állófűtés stb..)
- Karambolos javítás teljes körű lebonyolítással
- Kötelező szervizek lebonyolítása és az elvégzett munka ellenőrzése
- Műszaki vizsga
- Autóvásárlási tanácsadás




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6700 Szeged, Zákány u. 11a.   térkép>

Telefonszám:

+36-30-475-8227

Fax szám:

E-mail cím:

qwheelkft@gmail.com

Weboldal(ak):