Tisza Hotel

Szállás



Bemutatkozás:

Az elegáns szegedi szálloda, a palotás város szívében, Szeged főterén, a Széchenyi téren - mely Európa egyik legszebb főtere - 120 éves műemlék értékű épületben helyezkedik el, mint a város és a régió legpatinásabb szállodája. A század eleji hangulatot idéző Tisza Hotel***, kényelmes koloniál stílbútorozású és klimatizált lakosztályok és szobák szolgálják vendégeink kényelmét. Különleges hangulatú szállodánk a nyüzsgő belváros szívében, az üzleti és kulturális élet központjában található, karnyújtásnyira a legjobb éttermektől, közel a város legfontosabb attrakcióihoz és kulturális nevezetességeihez.

A szállodában 5 db kényelmes korabeli hangulatú lakosztály és 45 db koloniál stílbútorozású, illetve modern bútorozású szoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az 1-2 ágyas Superior és Classic szobákban fürdőszoba, színes televízió, minihűtő, telefon, Cardo matrac, klíma és wifii internet elérési lehetőség található.

A Tisza Hotel két egyedülállóan reprezentatív konferencia teremmel rendelkezik, illetve 4 db kisebb szekcióteremmel. A külső és belső építészeti műemlékértékű jelentőséggel bíró Koncert-, és Tükörterem tökéletes helyszínéül szolgál a külnböző rendezvények számára, melyek sikerét a Tisza Hotel*** teljes körű szolgáltatásaival garantálja! Történelmi környezet, magas színvonalú technikai háttér gondoskodik az ideális helyszínről, legyen szó akár magán, akár üzleti jellegű rendezvényről.

A szállodába érkező vendégek kikapcsolódását és szórakozását a Tisza Kávézóban, a szálloda épületében található Centrál Kávézó és Retro Disco Clubban, és a 60-70-es évek hangulatát idéző zenés tánckulbban - Zápor József Kávézója - biztosítjuk.
Egyéb szolgáltatások: ingyenes safe használat, csomagmegőrző, taxi szolgálat, 24 órás recepció, WIFI internet, programszervezés, idegenvezetés, a hivatalos ügyintézésre pedig közjegyző áll vendégeink rendelkezésére.

A szálloda udvarán parkolási lehetőség biztosított szállóvendégeink részére. A repülővel, vonattal, busszal érkezők a szálloda transzfer szolgáltatását igényelhetik.

A szálloda egész évben akciós csomag-, és wellness ajánlatokkal várja kedves vendégeit. Bővebb információ honlapunkon!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6700 Szeged, Széchenyi tér 3.   térkép>

Telefonszám:

06/62/478-278, 30/201-5586

Fax szám:

06/62/478-278

E-mail cím:

info@tiszahotel.hu

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

Tisza Hotel, 6720 Szeged, Széchenyi tér 3., www.tiszahotel.hu
Tisza Sport Hotel, 6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 42., www.tiszasporthotel.hu
Tisza Corner Hotel, 6728 Szeged, Budapesti út 2., www.tiszacornerhotel.hu