BB-Force Bt

Belföldi és nemzetközi közúti fuvarozás, szállítmányozás



Bemutatkozás:

A cégünk, BB-Force Bt, 2002-ben alakult. Fő tevékenységi körünk a belföldi és nemzetközi közúti fuvarozás, szállítmányozás tartozik.

A cég működését jellemez kis tételek közúti express és gyűjtőforgalmának kedvező áron való bonyolítása.

A szabad szállítási kapacitásokat a több (1,5 tonna teherbírású) furgonnal gazdaságosabban és az időtényező fontosságát illetően hatékonyabban tudunk kihasználni . Azon kívül 3,5to és 20 to kamionokkal is vállalunk a kiszállításokat.

Európa valamennyi országába fuvarozunk részrakományokat (gyűjtőraktár beiktatása nélkül háztól házig szállítva), valamint komplett szállítmányokat DE,F,I,CH,B,NL,DK,RO,CZ,SK,SLO – 24 órán belül, GB,E,P,S,N – 48 órán belül.

Szállítandó áruk: nem veszélyes kereskedelmi áruk, raklapos áruk, építőanyag, gépek, költöztetést is vállaljuk.

Gépkocsivezetőink mobiltelefonon elérhetőek, gépkocsijaink rendelkeznek megfelelő rögzítőelemekkel, GPS-el és CMR szállítmánybiztosítással. Tapasztalt, idegen nyelveket beszélő munkatársak állandó elérhetőek.

Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően különböző rakományok keresésében tudunk segítséget nyújtani az alvállalkozóknak.

A BB-Force Bt célja, hogy korszerű gépjárműveivel és lelkes csapatával továbbra is gyorsan és pontosan végezze tevékenységét, hogy a partnerek továbbra is elégedettek legyenek szolgáltatásaival. A cég fő jellemzői – gyorsaság, megbízhatóság, precizitás és rugalmasság.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

6700 Szeged, Zólyomi u. 4/B   térkép>

Telefonszám:

+36-70/619-8808

Fax szám:

36-70-908-7215

E-mail cím:

bbforcebt@gmail.com

Weboldal(ak):