CBA Príma 5 Áruház

Közel 15.000 fajta termék - élelmiszer, háztartási vegyi áru, háztartási cikk



Bemutatkozás:

A Szegedről kivezető 5-ös főút mentén épült áruház eladótere 4000 négyzetméteres, a gépjárművel érkező vásárlóink kényelmes vásárlásához 176 parkolóhelyet alakítottunk ki, az áruház környezetét parkosítással tettük még vásárlóbarátabbá. A gépjárművel nem rendelkező vásárlóink a Mars térről induló 79 jelzésű autóbusszal közelíthetik meg áruházunkat.

Vásárlóink közel 15.000 fajta termékből vásárolhatnak, melyek elsősorban magyar beszállítók magyar termékei, ilyenek például, a friss hazai tőkehúsok, melyeket szakembereink bontanak, szeletelnek, védőgázzal csomagolnak, fűszereznek, de kiemelt helyen kezeljük a reform és diabetikus élelmiszereket valamint láncunk „Mert Magyar termék” kínálatát.

Óriási friss zöldség- és gyümölcskínálatunk egyedülálló, mely választékát igyekszünk frissíteni, a vevői igényekhez alakítani.

A pékségünkben is elsősorban a vásárlók kéréseit, igényeit tartjuk szem előtt, választékunkat rendszeresen bővítjük. Kiemeljük 20 féle házi jellegű kenyerünket választékunkból , Kárpát, Nemzetünk kenyerét , kovászos és teljes kiőrlésű lisztből sütött péksüteményeinket.

Az áruház étterme a legkorszerűbb konyhai technológiával rendelkezik, így vendégeinket gyorsan, friss készétellel tudjuk kiszolgálni, kínálatában frissen sültek, friss saláták, valamint tea és kávé különlegességeinket is helyet kaptak.

A maga nemében egyedülálló az áruházunk abban is, hogy a vásárlók ötcsillagos kiszolgálásán túl működési engedéllyel rendelkező viszonteladóknak Cash&Carry áruházként állunk rendelkezésére külön pénztárakkal.

Áruházunkban igyekszünk minden lehetséges fizetőeszköz elfogadását biztosítani, így az euróval történő fizetés is megoldott, az árfolyamot minden nap frissítjük. Vásárlási utalvánnyal is fizethetnek vásárlóink, valamint elektronikus kártya elfogadóhelyként is bővítettük szolgáltatásaink körét.

Szeretettel várjuk Kedves Vásárlóinkat!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6700 Szeged, Back Bernát u. 6.   térkép>

Telefonszám:

06/62/815-684

Fax szám:

06/62/558-326

E-mail cím:

vevoszolg-sz@hansakontakt.hu

Weboldal(ak):