Scofium Kft.

Póló - textil nyomtatás, gépi hímzés - ruhák, mezek emblémázása, feliratozása, egyedi pólók...



Bemutatkozás:

Miben segíthetünk?
- Vállakozásoknak az emblémázott, feliratozott ruhákkal, textilekkel népszerűsíteni a céget, annak tevékenységét...
- Sportcsapatoknak igényesen, és tartósan láthatóvá tenni a nevét, mez számát, szponzorokat, stb...
- De aki csak egyedi pólót szeretne viselni, saját felirattal, képpel nyomtatva, most ő is jó helyen jár, hogy megvalósíthassa ezt.

GÉPIHÍMZÉS

A számítógépes hímzés a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem drága feliratozási mód. A korábbi magas költségek egyik oka a hímzőprogram "megírásának" szaktudás- és időigénye volt, de a mai modern hímzőgépek kezelése, programozása egyszerűbbé vált. Ennek köszönhetően cégünk (mintánként) 10 db megrendelése esetén elengedi a programozási díjat.
A technológia további előnye, hogy jóval tartósabb és elegánsabb megoldást nyújt a ruházati termékek díszítő vagy informatív feliratozására (diszítő motívumok, logók, feliratok, emblémák).
Bízunk benne, hogy weboldalunkon elegendő példát, referenciát talál ahhoz, hogy bizalommal forduljon hozzánk.

PÓLÓ ÉS EGYÉB TEXTIL NYOMTATÁS

Az utóbbi években felerősödött a piaci igény a sokszínű, egyedi pólónyomatok iránt. Korábban színes nyomatot csak nagy szériában vagy nagy fajlagos költséggel lehetett elkészíteni. A 8-10 évvel ezelőtt megjelent rávasalható tanszfer fóliára történő nyomtatás pedig még ma sem elég tartós díszítési mód. Ezen túl, a rávasalásnak köszönhetően megváltozik a ruhaanyag felülete, tapintása, szellőzése.
A textilnyomtató gépünk - ezzel szemben - közvetlenül a ruhaanyagra szórja a (víz bázisú, környezet- és bőrbarát) festéket, ami beszivárog a szálak közé, majd 180 °C-os hőpréssel rögzítjük és biztosítjuk a hosszútávú viselhetőséget, mosásállóságot.
A festék alkalmas bébiruházat dekorálására is. Az EU szabványnak megfelel. A nyomtatható felület: 355x406 mm.
Technológiai korlát: csak világos színű ruhaanyagra tudunk nyomtatni, amelynek el kell viselnie a 180°C-os hőkezelést.
Az Ön részéről szükséges: egy jó minőségű fotó, grafika, ábra vagy felirat. Így rövid határidővel elkészülhet az egyedi mintával ellátott, exkluzív ruhadarab. Árat a grafika vagy fotó, a nyomtatandó felület mérete és a darabszám ismeretében tudunk adni.

Varrodánk, hímző- és textilnyomtató gépünk lehetőségeit kihasználva különböző textiltermékeket teljeskörű kivitelezését tudjuk vállalni, pl.: ballagó tarisznyák (iskoláknak, óvodáknak), nyakkendők, zászlók.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

[Egyéb településen], 6512 Szeremle, Hunyadi János utca 16.   térkép>

Telefonszám:

+36-30 / 289-52-57

Fax szám:

E-mail cím:

info@gepihimzo.hu

Weboldal(ak):