Barát Apartmanház

Modern és igényesen kialakított új apartmanok, terasszal, füvesített udvarral, Mórahalmon, sokféle programlehetőséggel



Bemutatkozás:

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket Mórahalmon, a Barát Vendégház valamelyik apartmanjában!

A Barát Apartmanház 2006-ban épült, a Gyógyfürdőhöz közel. Modern és igényesen kialakított új apartmanok várják a pihenni vágyó vendégeket. Az apartmanok 1, 2, 3 és 4 személyesek. Minden apartman saját fürdőszobával, konyhával, kábel tv-vel ellátott. Az apartmanokban a vendégek részére az ágynemű és a törölközõ biztosítva van. A WIFI internet hozzáférés az apartmanok egész területén elérhető.

A házhoz nagy, zárt, füvesített udvar tartozik, ahol az autók számára biztosított a parkolási lehetõség. Minden apartmanhoz tartozik egy terasz, kerti ülőgarnitúrával. Az apartmanok közelében kialakított kerti részleg kiválóan alkalmas bográcsozásra, illetve különböző grill ételkülönlegességek elkészítésére valamint elfogyasztására. Amíg a nagyok a sütés-főzéssel vannak elfoglalva addíg a gyerekek is kikapcsolódhatnak a hintával, így mindenki jól érezheti magát.

Szép kártyát elfogadunk.


PROGRAMLEHETŐSÉGEK

Mórahalom egy dinamikusan fejlődő régióközpont, ahol sokféle programmal várják a kikapcsolódni vágyókat!
A mórahalmi gyógyfürdőben 21 medence várja a pihenni, gyógyulni és szórakozni vágyó vendégeket, melyből télen 16 működik, ezek közül 14 fedett és 2 szabadtéri. 11 szauna is várja a vendégeket. Itt a család minden tagja megtalálja a számára legjobban tetszõ medencét, hiszen minden korosztály igényeit ki tudják elégíteni. A gyógyulni vágyók részére vannak gyógyvizes medencék, melyekben találhatók: talp-, hát-, derék, nyak- és vállmasszázs elemek. A szórakozni vágyókat több élménymedence valamint csúzda várja. Mindenkit szeretettel várunk Mórahalmon. Jöjjenek és próbálják ki az Erzsébet gyógyfürdő összes medencéjét, szálljanak meg a Barát apartmanok egyikében, és biztos, hogy nem fognak csalódottan távozni!
Lehetőség van madárkert látogatásra, illetve sétakocsikázásra is!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6782 Mórahalom, Bástya sor 14.   térkép>

Telefonszám:

+36-70/369-77-41, +36-70-322-30-39

Fax szám:

E-mail cím:

baratapartman@citromail.hu

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

BARÁT VENDÉGHÁZ, BARÁT APARTMANHÁZ
Mórahalom, Bástya sor 14.

4 BARÁT APARTMANHÁZ
Mórahalom, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.